Kunne ik' drømme om mer'

I hvert fald ikke når det kommer til at have verdens dejligste kæledyr. Godt nok bringer han mit pis i kog nogle gange, men jeg ville også kede mig hvis jeg kun havde 52kvm at fise rundt på. Han vælter mine ting konstant, åbner køleskab og skabslåger flere gange om dagen, leger med vandet, kravler op på de mest besværlige steder og så er der de gange han smadrer mine ting som får mig til at ønske ham kvalt. Men udover det, så kunne jeg ikke drømme om en mere skøn kat.

Han er ikke så nervøs for lyde længere og han er blevet mere nysgerrig når der er gæster og han lader sig kæle af dem og nogle gange føler han sig så hjemme at han endda hopper op og ligger hos dem. Dét er noget der varmer om mit lille katte-elskende hjerte.
Derudover så har jeg fundet ud af at jeg kan gøre stort set alt ved ham uden at det får ham til at gemme sig for mig eller ikke vil snakke med mig. Jeg kan mosle ham voldsomt, overfalde ham, svinge ham rundt osv osv osv. Og jo han løber lige en meter eller to væk i 3 sek men er lige så hurtigt tilbage hos mig igen. Dét er kærlighed og troskab!

Og især nu hvor hans krave danner store hårknuder - hvilket irriterer mig da det gør at den aldrig bliver så stor som man ellers normalt betegner Main Coon katte for at have - så kan jeg rive og flå i dem for at få dem af ham og han står bare stille og river igen så de til sidst slipper og så vil han bare nusses helt vildt bagefter. *Hehe* Han er en rigtig mor-mis. *HAHA*

Både Felix og Trille har været utroligt kælende katte og jeg savner dem begge meget, men de kommer ikke op og slår Cosmo med hans troskab til mig.
Felix var min første kat og han var en virkelig skat. Han var ALTID kælen og elskede at snakke med mine gæster. Men skulle desværre af med ham da jeg ikke nåede at få ham fikset før han strintede så meget at dyrlægerne ikke kunne garantere at det ville hjælpe. Så måtte med knust hjerte aflive ham.
Trille var også en skøn og kælen kat men efter en uge alene med en daværende kæreste blev hun ødelagt for livet. Hun blev bogstavligt talt mishandlet og det gjorde at hun aldrig kom til at stole på andre end mig og jeg blev endda også til tider voldsomt angrebet af hende. Så tror kun det var meget godt at hun langt om længe fik fred, for tror ikke de sidste par måneder af hendes liv var særligt gode hellere.

Så fra nu af så er Cosmo "Number 1 Guy" i mit liv. Og det må min fremtidige fyr acceptere - der bliver kamp om pladsen. Kan han ikke acceptere Cosmo og min kærlighed til mit kæledyr, så bliver det svært at få noget fast med mig. Han er min lille prins og han er stort set det eneste der holder mig i live lige pt.. Jeg er ikke klar til at have børn i mit liv og det erstatter Cosmo. *Hehe*

.o( Følg min blog med RSS )o.

5 kommentarer:

 1. Vildt hyggelig blog! :-) Du har lige fået én fast læser til :D

  Louise Cecilie // www.LouiseCecilie.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Du havde da også mikkel?

  SvarSlet
 3. Har det på samme måde Dressed er også nr 1 hjemme ved mig:D

  Hvornår kommer din nye side op???

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)