Altanen NÆSTEN færdig!

Så fik jeg mine møbler hjem, og hvor står de dog fint ude på min lille altan. Har så også været henne og skære dugene til så de passer og har fået sat det hele som det skal. Dog skal jeg have palmen fra min søster højere op, men skal lige have fundet nogle sten eller klodser til det, da den pt. står på en skrøbelig plast-potte som den var i da den stod i butikken.


Og så mangler der bare lidt på væggen. Har nemlig droppet blomsterkasserne som I kan se lidt af hos min nabo, og fandt jo ud af at Netto havde nogle vægophæng i reklamen som jeg har villet have siden min søster og jeg gav vores moder sådan nogen i julegave nogle år tilbage. Og disse er meget min stil. Meget fine og feminine.
Desværre kunne mine forældre ikke nå at købe nogen inden de kom med mine møbler, så måtte selv smutte i Netto i løbet af ugen for at hente dem, men sad og tænkte på at de jo nok er meget hurtigt udsolgt. Og så mødte jeg jo tilfældigvis min vicevært da jeg var nede med skrald her for en time siden, og han ville så gerne køre mig. Hvor sødt er det ikke lige?????? Så jeg blev kørt i Netto og købte 2 stk.


Nu mangler jeg så bare en der kan bore lidt og skrue dem op på væggen for mig. *Hehe* Men det kan være jeg kan lokke min far til det på et tidspunkt. Men DAMN jeg glæder mig til at få det færdigt. Og så skal der lige findes 2 små fine blomster til dem. Dejligt!

_________________________________

Glem ikke at deltage i min:

.o( Følg min blog med RSS )o.

6 kommentarer:

 1. Hold da op, det er blevet fint :-)
  og sikken sød og dejlig vicevært du har..

  SvarSlet
 2. Ja det er SUPER lækkert at jeg endelig kan sidde og hygge derude nu (; Og så skal der bare "pyntes" med blomster så der bliver rigtig hyggeligt. (:

  Ja han er sku en skatbas!

  SvarSlet
 3. glæder mig vildt til at se det irl når jeg kommer over... og ja guld værd at have den vicevært..

  SvarSlet
 4. Det er også SÅ meget bedre IRL (; Og ja Jørgen er virkelig fantastisk. Han smed alle sine haveredskaber fra dig og kørte mig med det samme. Hehe. Dejlig mand!

  SvarSlet
 5. Super flot udnyttelse du har af din lille fine altan :) Har også selv kigget på de fine vægophæng, men vi må ikke bore i den udvendige mur hos os - men vores altan er jo også 2x4m sådan ca, så jeg har jo plads nok på gulvet eller på gelænderet til blomster dér, hehe :)

  SvarSlet
 6. Kunne være lækkert med en større altan, men man må udnytte det man har så godt man kan (;

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)