Flere tørklæder med ræve

Nogen vil nok mene at det er lidt over-kill, men folk der kender mig, ved at jeg elsker tørklæder og især dem med ræve. :D Og havde jo faktisk kun ét. Og havde også været henne og smide ca. 80% af mine tørklæder til genbrug, men det var faktisk kun dem der ikke var tubetørklæder eller dem jeg ikke kunne sy om til det. Så jeg endte ud med ikke at have ret mange tilbage i min samling. Men jeg ville så gerne have nogle flere med ræve, så jeg gik straks igang med at lede efter nogen. Og jeg har indtil videre 4 af slagsen i min samling og jeg elsker dem alle sammen. :D Nu skal jeg bare finde nogen i andre farver end navy blå og grå. Måske et brunt og et i bordeaux. Kunne være virkelig lækkert!

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)