Lav smarte bogopsatser

Jeg har længe gået med en idé om at jeg gerne vil have noget smart som kan skabe lidt niveau i mine ting herhjemme. Og det gælder alt fra blomster, til nips og lys. Og var så i genbrugeren for at finde nogle gamle bøger, da det var dét jeg gerne ville bruge. Og I kan se processen lidt her:


Bøgerne limes sammen i en ønsket stilling, og maler dem så i den farve man ønsker når det er tørt og de sidder fast sammen. Da dette var gamle bøger og de har stået i hjem med alle mulige forskellige forureninger i luften, så skulle der en 3 tykke lag maling til at holde sod og andet "væk". Og dette er den første opsats som nu er færdig. (; Skal lave en af samme størrelse og en mindre. Den store skal stå et andet sted, men den lille skal stå sammen med denne hos lysene. Bliver et super hyggeligt hjørne. (:

.o( Følg min blog med RSS )o.

7 kommentarer:

 1. Rigtig fed ide mus, håber at jeg må stjæle den.

  Er også lidt nysgerrig om hvad slags maling du har brugt

  SvarSlet
 2. Guud hvor smart! Den ide hapser jeg altså lige, for sådan nogle små opsatser må jeg da have på mit kommende skrivebord :)

  Tak for en meget inspirerende blog !

  SvarSlet
 3. Hehe. Glæder mig at jeg kan inspirere jer andre til at lave smarte ting til jeres hjem. (;

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig fed ud men syntes lige i starten at det var synd for bøgerne. Du har haft fundet nogle rigtig flotte eksamplar som ikke skal til og limes sammen eller lign

  SvarSlet
 5. Ilhja - Kan godt forstå dig. (; Men nu var det netop sådanne bøger jeg ville bruge til dette. (;

  SvarSlet
 6. Hvor er det sjovt, jeg lavede noget lignende for nogle år siden, der fik hver bog bare en farve for sig, men hvis de 'bare' er hvide, så passer de jo til alt :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)