Det skete bare ikke det der!
Mine højt elskede (og dyre) hovedtelefoner er afgået ved døden. De lå stille og roligt på bordet i 20 sek hvor jeg lige var et smut i køkkenet, og da jeg kommer ind i stuen ser jeg Cosmo med ledningen i munden og damp fra de steder han liiiiiige netop har gnasket over. FORBANDEDE MØGKAT! Forbandede ham en milliard km væk lige der. ARGH!

Så nu har jeg været henne og se om jeg kunne finde nogle andre der kunne passe i BÅDE mobilen, computeren og min iPod. Fandt nogen til 129,00 Krunikphone.dk. Kom så i tanke om at der vist var noget om at jeg inde på Just-Eat.dk kunne få 20% rabat ved at bruge nogle af de point der ligger derinde og samler støv, og ganske rigtigt. Så jeg tog mig den frihed at bestille 2 stk så jeg ikke står med røven i postkassen næste gang han bliver "lækker-sulten". Det er nu mit 5 headset han har spist. *Suk*

Så nu er mit nyligt åbnede dankort "tomt" igen - (Tomt for de penge jeg havde fået lov til at hæve til resten af måneden) - men det går nok. Håber snart jeg får lidt løn for noget arbejde jeg har lavet.

.o( Følg min blog med RSS )o.


Slutter ved 300 faste følgere

3 kommentarer:

  1. Jeg får flashbacks til dengang jeg havde kanin... O_o Freja har gudskelov aldrig ødelagt andet end en lysestage hun kom for tæt på. Trist nok, men trods alt acceptabelt - og tror hun blev mere forskrækket over det, end jeg blev sur. Hehe.

    SvarSlet
  2. Hehe, de kan gnaske i alt, kan de. Jeg har en 8-7 bidemærker i hjørnet på min lille bærbar (Eva) efter min kat. Ærgerligt man ikke bare kan give dem en sut eller en biderangle i stedet ^^"

    SvarSlet
  3. køb dem i tigeren næste gang.. de passer også til.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)