"The Immortals" færdig!Endelig en serie der er slut. Ikke at jeg er træt af bog-serier, men der er bare nogle af dem der bliver mere og mere langtrukne, og det synes jeg bla. denne blev i de sidste par bøger. Men jeg blev færdig med den i går. Så nu er den strøget af listen. (;
Mangler faktisk at læse den sidste i "The Vampire Diaries"-serien, men pga. langtrukkenhed i den også, er jeg ikke nået til den sidste bog endnu. Orker det bare ikke. *Hehe*

Men men men. "The Immortals" startede med at være nogle fantastiske bøger, så jeg vil da gerne anbefale dem til andre, men I skal være forberedt på at de sidste 2 bøger godt kan virke virkelig langtrukne og kedelige. Og slutningen er sådan meget forhastet. Som om forfatteren har manglet inspiration til en fantastisk slutning. Men godt bøger til hyggelæsning, det er det dog. (;

.o( Følg min blog med RSS )o.


Slutter ved 300 faste følgere -- || -- Slutter 1. november 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)