Derfor bliver jeg kaldt for "GiZmo"


Jeg kan ikke huske om jeg på noget tidspunkt har fortalt jer hvor mit kælenavn "GiZmo" egentlig stammer fra? Well.. here it goes:

Filmen "Gremlins" der er fra mit fødselsår, 1984, er en film der har fulgt mig hele livet og jeg forelskede mig i den fra første gang jeg så den. Og jeg så den ikke kun et par gange, men MANGE gange. Det endte faktisk med at blive lidt for meget hvis folk fandt ud af det, men jeg elsker den lige meget den dag i dag som dengang.
Jeg gik i en periode og nynnede denne lille sang, som Gismo i filmen nynner i det klip jeg lige har optaget og sat ind her, og folk fandt lidt efter lidt ud af hvor melodien stammede fra og en begyndte så at kalde mig GiZmo og det har siden da hængt ved. (: Og det vil det altid komme til at gøre uanset hvor latterligt nogen måtte mene det er, men det er en kæmpe del af mig og jeg vil tage det med mig i graven. (: Og så er det jo bare endnu mere oplagt at det var det kælenavn jeg skulle have når nu filmen er fra samme år som jeg er født. Lidt pudsigt faktisk. (: LOVE IT!

Published with Blogger-droid v2.0.1
Læs mere her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)