Søde Klistermærker og Fantastiske Kuglepenne fra eBay

Jeg har i en lille måned nu haft disse ting liggende, men har ikke rigtig fået vist jer det herinde på bloggen. Der er tale om nogle søde klistermærker til kalenderen eller andre ting man ønsker at putte dem i/på og nogle skønne kuglepenne i forskellige tykkelser.

Klistermærkerne synes jeg er super søde og da de har en klar baggrund, kan de bruges til rigtig mange ting. Jeg har tænkt mig at bruge dem i min kalender for at pynte den lidt. Om jeg bruger dem i min nuværende kalender eller om jeg venter til den næste, ved jeg ikke endnu, men det er altså lidt sjovere at bladre ens kalender igennem når der er lidt søde tegninger eller klistermærker på siderne. Eller det synes jeg i hvert fald. :)

Kuglepennene er nogen jeg har købt primært til brug når jeg laver mine zentangles/zendoodles, men de kan jo også bruges til at skrive sine aftaler ned med. Det gode ved dem er, at du kan købe dem i mange forskellige tykkelser. Dét synes jeg er super lækkert. :D

Klistermærkerne som I ser på billederne her kan I finde her, her, her og her og kuglepenne kan I fx finde her.


3 kommentarer:

 1. Hvor sjovt at du lige viser dem i dag. For i den sidste uge har jeg kigget på Youtube, med folk der er kreativ med deres kalender, så jeg har selv gået på jagt efter nogle klistermærker

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? *Hehe* Sikke et pudsigt sammentræf. :D

   Slet
  2. Ja det må man sige :D Jeg grinte også lidt, da jeg så dit indlæg :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)