1. Juledag

I dag har jeg fået sat min Wii til og prøvet den af - den fungere super selvom det er en brugt. Har ville have sådan en siden jeg flyttede fra Kværndrup, men aldrig haft råd til den, så det var lidt en overraskelse at de alle sammen valgte at give mig sådan en til jul. Den stod slet ikke på ønskelisten da jeg mente den ville være for dyr. Så jeg blev gladeligt overrasket. (:

I morgen regner jeg med at afprøve mit tegnebræt til computeren. Når det nok ikke i dag.
Skal nemlig lige have ryddet lidt op og så i bad. Skal ned til de gamle igen i dag og have rester - MUMS! - og så står den på pakkeleg derefter. *Hehe* Super hyggeligt.
Men vil lige få fikset lidt småting og gemt nogle ting væk i kælderen så det ikke står og fylder, og så står den som sagt på max hygge igen.

Men inden jeg smutter vil jeg da sige at mine 3(4) største ønsker blev opfyldt, så jeg er ovenud tilfreds med min høst. (:

Havde I en god juleaften?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)