GiZmo's AdventKalender - 2 Advent


I år har jeg valgt at smide min julenovelle som jeg hurtigt fik skrevet for nogle år tilbage (derfor den lidt platte kvalitet) til netop min julekalender her på bloggen. Har nu valgt at dele den op i kun 4 dele og smide den ind i år, så jer der ikke har været med så længe, får chancen for at læse den. Tryk på linket og du vil komme ind til novellen.


Hvem elsker ikke julefrokoster og sjove juleudklædninger?! Derfor vil jeg foreslå jer at smutte ind på Tuborg's Juleshop og tjekke de fede gadges ud og sexede og sjove udklædninger til julefrokosten. (:
Denne er simpelthen for sød til ikke at se:
Opskrifter:

Dagens Fotos (Juledekorationerne i mit hjem):
Har du også pyntet op til jul? Del det med os andre og send mig billeder på gizzerdk@gmail.com. Dine billeder vil blive vist her på bloggen i næste weekend. (;

4 kommentarer:

 1. Tror også jeg vil prøve at pakke min kat ind sådan hehehe

  SvarSlet
 2. Elsker dine snefung i vinduet det er fedt fundt på elsker den måde du har sat det op på giver sådan en jule stemning (:

  SvarSlet
 3. Wow hvor er det bare flot!!!


  *Jubiiii jeg kan linke til min blog wuhuuu

  SvarSlet
 4. Dagens - Hehe. Har prøvet med Cosmo, men han gider ikke lege med.

  Dytbat og Elisabeth - Tak begge to (: Er selv meget glad for den måde det er på (:

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)