Dekorer dine ting med DesignSkins.dk

Jeg har været så heldig at blive kontaktet af DesignSkins.dk som spurgte om mine besøgende på bloggen og jeg selv kunne være interesseret i denne nye webshop, som tilbyder at lave vores egne skins til forskellige ting. Jeg synes det lød super interessant især fordi jeg kun har kunne finde denne slags services på udenlandske hjemmesider, så synes det var fedt at vi nu også fik en "herhjemme". (Selve firmaet ligger dog i Tyskland, men det er nu fint nok for mig)

Jeg har derfor fået muligheden for at afprøve et skin og komme med min bedømmelse af det, som jeg vil dele med jer her på bloggen. Nu hvor min gamle mobil er gået kaput måtte jeg jo investere i en ny, så jeg valgte at bestille et skin hjem til den nye så jeg fra start af kan gøre den personlig.

DesignSkins.dk tilbyder ikke kun skins til mobiltelefoner og bærbare computere, men også til en lang række andre produkter du bruger i hverdagen. Det er alt fra kaffemaskiner, spillekonsoller, iPads, digitalkameraer, kontorsager, biler og meget mere. Dét synes jeg da er SUPER fedt!
Ikke nok med at de tilbyder mange former for skins, så er det også super nemt at bestille. Du kan enten bruge nogle af de mange fede designs de selv har på deres site eller også kan du uploade dine egne billeder og kreationer som du kan personalisere dine ting med.

Jeg har selv valgt den sidste mulighed - hvilket nok ikke kommer som nogen stor overraskelse for nogle af jer. (;
Jeg synes selv deres service er god og selve leveringstiden var kortere end jeg havde regnet med. Fra den dag jeg bestilte og til jeg modtog det er der kun gået 5 dage og her skal I lige tænke på at der har været en weekend indenfor de dage også. Så der er faktisk kun gået 2-3 dage fra bestilling til jeg modtog det. Lækkert siger jeg bare. (:

Her er lidt billeder af mit skin:


Det var super nemt at påføre og jeg er glad for at jeg faktisk kan mærke at materialet er stærkt så det kan modstå ridser og andet slid. Jeg har dog kun valgt at bruge stykket til bagsiden af mobilen, da jeg venter på at modtage nogle screen-beskyttelses-film og jeg ved ikke om de kommer til at folde ind over hinanden, så det venter jeg med at teste.

Men jeg synes helt klart at det er noget I burde prøve. Det er nemt og det er jo lidt fedt at kunne genkende sine ting i mængden af de andre som fx også har den samme mobil eller hvad du nu ellers skulle ligge inde med. Så afsti-afsted med jer og bestil jeres eget skin. (:

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smart! :D
  - jeg må da helt sikkert ind på den side og lege lidt.

  Jeg er helt vild med din blog, er lige faldet ovet den :)

  Ta' et kig på min? www.frkstubba.blogspot.com

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald glad for det jeg fik ud af det (;
   Jamen jeg takker da mange gange og kigger ind forbi din også. (:

   Slet
 2. Man kan også bestille design selv covers fra www.gearspot.dk og der er kun 1-2 dages levering og det er bare en god kvalitet man får. Desuden er der dansk reklamation osv.

  Jeg foretrækker at handle med danske virksomheder

  Hilsen Paw

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu var dette også kun et eksempel. Og jeg er ligeglad med om det er fra DK. Jeg er studerende og tænker på både pris og kvalitet. Og dette var noget jeg blev spurgt om om jeg ville prøve. (: Så har ikke kostet mig noget.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)