Skønne solbriller fra Sunglassesshop


Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle solbriller for onlineshoppen SunGlassesShop.dk og modtog dem tidligere i dag. Jeg elsker disse aviator-briller og har nogen der minder om i forvejen som efterhånden er godt smadret. Så jeg er ovenud lykkelig for at have fået disse.

Dette betyder så også at du nu igennem bloggen her kan få 15% på din ordre på shoppen ved at bruge rabatkoden:
SGSPROMO389
Koden udløber 31/05/12 midnat. Så det er bare med at få tjekket shoppen ud og få købt nogle super lækre solbriller her til sommer. Og der er noget til ALLE derinde. Alle mulige fede mærker og mange forskellige typer solbriller, så det er jo et solbrille-paradis at kigge dem igennem. Jeg har i hvert fald forelsket mig i en del stykker derinde.

Og og og! Rabatkoden er ikke det eneste I får igennem bloggen her. Jeg har nemlig fået lov til at afholde en GiveAway i anledning af min fødselsdag i starten af maj og der vil de gerne smide et par fede solbriller i puljen som I kan vælge imellem. Det er sku da bare lækkert, hva?! Så enten kan I købe nogen nu her, eller også deltage i konkurrencen som starter 1. maj og se om du skulle være den heldige vinder. Og konkurrencen slutter i slutningen af maj, så I har måske stadig muligheden for at rabatkoden virker hvis I ikke vinder de fede solbriller der kommer på højkant.

Men jeg vil i hvert fald varmt anbefale shoppen. (:

2 kommentarer:

 1. jeg takker for rabat og har købt følgende solbriller :)

  mine knækkede efter turen til spanien, så det var fint der lige var lidt rabat at hente :)

  http://www.sunglassesshop.com/solbriller/ray-ban/4151/sort-60168/33541.aspx

  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Aih hvor lækkert! Og super fede briller du fik købt dig der. Håber du bliver rigtig glad for dem. (: Skal selv have fundet nogen derinde når der bliver råd.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)