Spørgerunde - Part #3


Lidt flere spørgsmål er dumpet ind. Seriøst og mindre seriøse spørgsmål, men her kommer dem jeg ville svare på.

* Må vi se dig "nøgen", som dit ansigt uden make-up? Og hvorfor tegner du dine øjenbryn så meget, i stedet for at lade dem være mere naturlige :)?
"Jeg synes ikke jeg er særligt køn uden, så derfor får I ikke ret mange billeder af mig uden makeup på, men der har for ikke så længe siden været et indlæg på bloggen hvor jeg postede dette billede hvor jeg ikke har makeup på. Og grunden til at jeg tegner mine bryn op og ikke lader dem være naturlige er fordi der INGEN bryn er. Min psoriasis angreb min pande for mange år tilbage og siden har jeg ikke haft bryn. Derfor."* Tør du vise dig UDEN sminke?
"Se besvarelsen op over samt billede."

* Jeg har fulgt din blog i mange år efterhånden, og jeg har altid undret mig over, hvorfor du aldrig har fået nogen specifik uddannlse? Du behøver virkelig ikke svare på det, hvis det er noget personligt, men jeg har altid haft lyst til at spørge dig
"Jeg har som sådan ikke nogen fuld uddannelse fordi der altid har været mangel på elevpladser når jeg færdiggjorde skoleperioden, og har derfor måtte starte ny uddannelse for stadig at kunne få en indkomst. Så det er mangel på elevpladser der gør at jeg endnu ikke har en uddannelse 100% på papir. Og tro mig jeg er pisse træt af det."

* Synes det er sjældent, at man ser dig i andet end sort tøj? Består din garderobe ikke af andet? Hihi :-)
"Egentlig ikke nej. Jeg er ikke typen der har råd til nyt tøj og som kan passe lige det jeg synes er fedt, så det er mange år jeg har haft det samme tøj og det er som regel sort så jeg kan bruge det til hverdag og andre større begivenheder uden at jeg føler mig dårligt tilpas i det."

* Hej Gizmo! (; Jeg vil gerne spørge dig om du gør noget for at holde dig i form? Motion, spisevaner?
"Jeg har hverken råd til at skulle bruge penge på dyre kure eller motionscentre, så det er kun mine gåture og andet aktivt herhjemme der holder mig i "form". Så pengene forhindre meget for mig. Samt mangel på timer i døgnet. Men nu gider jeg heller ikke det der helse-pjat der. Man burde være tilfreds med sig selv uanset hvordan man ser ud."

* Håber ikke, at det støder, men hvornår mistede du din mødom?
"Det gjorde jeg da jeg var mellem 17 og 18 år. Dengang var det ikke lige drenge der fyldte så meget i hovederne på min generation."

* Hvordan kan det være du syntes du er overvægtig? De billeder jeg har set af dig er du flot! :)
"Fordi vægten, spejlet, tøjet og lægen siger jeg er overvægtig. :P"

* Har du haft nogle "rigtige" jobs? Fx i en butik eller noget?
"Nej desværre ikke. Jeg har været skole-stræber og gerne ville have en uddannelse, men da jeg aldrig har boet i samme by som jeg studerede så har jeg været sent hjemme, og hvis jeg skulle nå lektierne så var der ikke tid til job. Så nej jeg har ikke haft noget job endnu, fordi jeg har prioriteret skolen fremfor det. Men det er noget jeg virkelig fortryder den dag i dag fordi der ikke har været lærerpladser til mig så jeg kunne komme videre på arbejdsmarkedet. Det bøder jeg så for nu. Så uddannelserne har ødelagt det lidt for mig."

* Hvordan kom du og dine forældre videre fra den der gamle historie og hvor stod din søster i forhold til det hele?
"Hvilken "historie" tænker du på?"

* Hvorfor lige at tegne? Altså hvorfor ikke fx sang:)?
"Fordi jeg altid har været et kreativt menneske. Kan ikke synge."

* Kan du lide at synge
"Som svaret overfor. Kan ikke synge, men gør det gerne bag låst dør. :P"

* Hvilken tegnefilm er din yndlings? :) - Rikke Claudia
"Puha.... den er svær. Det ved jeg faktisk ikke. :P"

* Hvem er dit celebrity Chrus? (-;
"Vil ikke kalde det et crush, men Vin Diesel er sku da lidt for nice!"

* Hvad koster det hvis man skal have lavet photoshoot med dig? Kunne jeg nemlig godt tænke mig, da jeg synes du tager rigtig flotte og kreative billeder! :-)
"Det er meget forskelligt. For jeg er til at snakke med, men du kan se priserne under mit galleri, som du finder et link til i menuen."

* 3 ting du ville have med på øde ø? :)
"Kniv, briller og en bog."

* Hvad er dit y-slik?? Og hvorfor?
"Hmmm... det må enten være chokolade eller syrlige vingummier."

* hvor har du fundet den henne hvor man kan sende spørgsmål til dig?
"Det er bare noget der hedder Formspring."

* Gad du godt eje dit eget hus/ejendom? :)
"Ikke på nuværende tidspunkt."

* Hvad er det ved Irland der facinerer dig?
"Uha, det er næsten nemmere at spørge hvad der IKKE fascinerer mig ved det land. Deres kultur er SKØN! Deres mad er super lækker. Deres hankønsvæsen er sexede. Deres musik er AWESOME og så elsker jeg bare deres måde at være på. Og ikke mindst sproget. Mmmmm...."

* Kan du ikke lave nogle makeup guides til forskellige øjenfarver og hvordan man bedst ligger makeuppen? :)
"Hvis jeg finder tiden til det på et tidspunkt så jo. (: Har flere gange overvejet det, men skolen tager en del tid, så det er lidt svært at nå det hele."

Det var det for denne gang. Hvis I skulle have lyst så kan I stille mig flere spørgsmål herunder:

MEN HUSK!!!!! Læs lige de andre spørgerunde-besvarelser igennem inden I stiller spørgsmål, for jeg gider ikke svare på de samme ting igen og igen. Find dem her: Spørgerunde - Part #1 og Spørgerunde - Part #2


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)