Under masken gemmes monstret


Jeg er mange gange blevet spurgt om hvorfor jeg aldrig tager billeder af mig selv uden makeup, og her kommer grunden: For det første så har jeg en rigtig træls hud. For det andet så har jeg siden min barndom kæmpet med psoriasis på hele kroppen. Da jeg fik det i ansigtet gik det for alvor galt. Mine bryn blev angrebet og jeg har siden ikke haft nogen. Og jeg synes jeg ligner noget der er løgn uden bryn. For det tredje så har jeg en meget lys pigment og det betyder at mine vipper er lyse eller helt gennemsigtige og man ser altså også dum ud hvis det ligner man ingen vipper har. Ergo så hader jeg mit udseende uden makeup og derfor tager jeg ikke billeder af det. Synes helt seriøst jeg ligner et brandoffer.

Så efter dette håber jeg ikke jeg behøver forklare det igen for det er altså et pisse ømt punkt for mig. Take it or leave it!

Published with Blogger-droid v2.0.4

9 kommentarer:

 1. Der er bare nogen der ikke forstår det der med makeup.... Jeg er også VIRKELIG en blegfis, og uden makeup ser jeg ca ligesådan ud. Hvide bryn, og hvide vipper. Og jeg bliver ALTID spurgt om jeg er syg eller dårlig hvis jeg nænner at vove mig ud i samfundet uden makeup...

  Det er bare et must!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man ser altså bare totalt forkert ud. /: Ville ønske jeg havde bryn og vipper med farve. Men sådan skal det desværre ikke være.

   Slet
 2. Intet monster søde Anne-Mette... Men bare en naturlig flot pige:)
  Fedt billede og fedt indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke hvem du er, men kan kun sige tak (:

   Slet
 3. Sys squ du er køn li meget hva :)

  SvarSlet
 4. Du har altid lignet en million, om det så var om morgenen uden nogen form for makeup på, eller om aftenen, når du tog det af.

  Bare husk, vi er nogen der kan li dig som den du er <3

  Kram Kasper

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark Kasper. Du har sku altid været så sød ved mig. (: <3

   Slet
 5. Fedt billede! Kan godt lide den der lidt Two-Face vibe der er over det:D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)