Det er mange år siden jeg kunne det


Ja det er virkelig mange år siden at jeg kunne holde til at drikke lidt i hverdagene, men i mandags faldt jeg i fælden og endte med at drikke som en svamp. Jeg kunne virkelig drikke meget den dag. Er ikke noget jeg normalt kan holde til. Men fuck det var hyggeligt. Dog havde jeg mine tvivl om om jeg kunne komme op næste dag og passe min skole, men afsted kom jeg trods tømmermænd. :P I dag gik det så galt i nat, men det er jeg ret sikker på er en god blanding af maven der brokker sig over sprutten og det at jeg spiste svinekød i går. Jeg ved jo godt at min mave ikke kan klare svine- og oksekød, men for fanden det smager jo godt, og jeg vil altså gerne have det en gang imellem. Så må jeg bare tage smerterne med mig. Men.... jah.. Crap!

Men for satan en masse hyggelige dage det har været og som jeg har i vente i weekenden. Bliver sku dejligt. (: Ses med dem alle sammen fredag og lave en masse løjer og fun things i alkoholens tegn og så date søndag. :P Lækker lækker lækker weekend. Og så må det gode vejr godt liiiiiige holde weekenden over. (;

eller
Tryk på billedet for at komme videre til GiveAway'en

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)