Et ofte stillet spørgsmål besvares (:


Jeg har flere gange fået spørgsmålet "Hvilke looks har du på til hverdag og hvilke er kun til fest og fremvisning?" - Og det vil jeg i dette indlæg vise jer.

Jeg har delt billederne op i 2 kategorier. Første er "Looks jeg har haft på til hverdag" og den anden er "Looks jeg kun har brugt til fest, specielle begivenheder eller fremvisning". Der er dog nogle af de looks under den første hvor jeg har fjernet stenene når jeg har bevæget mig uden for døren og i den anden kategori hvor jeg faktisk godt kunne finde på at bære det til hverdag. Men her ser I dem under de 2 kategorier:

Looks jeg har haft på til hverdagLooks jeg kun har brugt til fest, specielle begivenheder eller fremvisning

Så som I nok kan se, så er jeg ikke bleg for at have et lidt mere farverigt look på til hverdag. Jeg kan ikke se hvorfor man skal gå og se så kedelig ud hele tiden. :P

2 kommentarer:

  1. Du burde altså gøre det til din levevej. Ja jeg ved godt at uddannelsen koster en formue, men du er jo hamrende god til det. <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan kun betale sig at have det som en hobby herhjemme i DK. Havde jeg været i Irland, Sverige eller USA så havde det været en helt anden sag. Så var der masser af jobs at få.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)