Åh nej dog det er jo lige om lidt!

Jeg har forsøgt at skrive dette indlæg flere gange og sletter det hele igen og igen fordi jeg føler det bliver for personligt. Og fordi det jeg skriver er noget nogen helt sikkert vil angribe mig med fordi de lige ser chancen for at kunne trampe på end er ligger ned. Så det bliver meget kort og meget kontant.

Har forsøgt at komme på andre og positive tanker i dag, så der er blevet lavet lidt små krydseduller der endte i denne nøgle. Tænker for meget på de usikre ting jeg går i møde og det er noget der giver mig angst overfor min situation. Og det hjælper så ikke at folk bliver tøseformærmet fordi jeg ikke gider smide alt jeg har i hænderne for at hoppe og danse når de beder om det. Jeg har nogle ting jeg gerne vil have styr på samt at jeg ikke er i det bedste humør. Det er noget jeg gerne vil have ro til at tænke over, og kan det ikke accepteres må de jo holde sig væk indtil det er overstået.

Derudover så prøver jeg at finde en masse positive ting der kan hjælpe mig på vej. Det er alt fra musik, finde inspiration på nettet, se sjove film og læse. Simpelthen bare holde mig aktiv med hobby og huslige ting. I dag har jeg så lige haft en ting jeg skulle have lavet så det er meget godt. Nu håber jeg bare at det ender med en "tommel op" og at jeg kan se det som færdigt. :P

Håber I andre har haft en bedre dag og ikke er druknet helt i al den regn og torden vi har haft. (:

4 kommentarer:

 1. Kender godt følelsen :) Tror vi alle har de 'perioder'.. Men er sikker på du nok skal komme igennem dem.
  Desuden er det virkelig en flot flot flot tegning - fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... Der er bare folk der ikke kan fatte det eller acceptere det og det gør ikke humøret bedre for så bliver man bare endnu mere irriteret og ked af det og til sidst så vælger jeg dem bare fra. Gider ikke bruge kræfter på sådan noget.
   Jamen mange tak (;

   Slet
 2. Af og til glider det bare ikke helt som det skal. Men håber det kan hjælpe lidt på humøret med en lille kommentar ^^

  Og jeg er vild med nøglmm, den er meget livagt. En skam dem vi har i dag ikke er samme dekorative slags.

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan det. :P
   Tark (: Ja det er en skam at vores nøgler ikke ser sådan ud den dag i dag. (; Kunne være skønt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)