Jeg ville meget gerne kunne komme så tæt på

Blev spurgt i går om ikke jeg kunne tage billeder som disse: "10 Mind-Blowing Extreme Close-Up Pictures of the Human Eye" af mit eget øje, men jeg har desværre ikke nogen macro-linse til nogle af mine kameraet, men det kunne være super fedt jo. Det ser totalt syret ud ved nogle af de viste øjne. Næsten helt grotesk og klamt. :P Men det nærmeste jeg kommer er med mit lille digitalkamera, som I kan se her:

4 kommentarer:

 1. Hej

  Har tagget dig i en ny lille og let blogleg, så vil du lege med kan du smutte forbi her: http://www.cautious.dk/?p=4878 og tjekke den ud. :)

  SvarSlet
 2. Fedt link - de billeder er jo utrolig detaljeret, næsten lidt for detaljeret. Godt forsøg med et almindeligt lille digitalkamera - lige for det er at fortrække, frem for de andre ;) som kan blive lidt for klamme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle af billederne grænser til at være virkelig groteske, men alligevel ret fedt. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)