Opbevaring af dine makeupbrushes

Jeg er typen der ikke vil have mine brushes til at ligge og rulle rundt nede i bunden af en makeuptaske og blive snavset af knust øjenskygge, smuds fra eyelinere osv osv osv, så jeg har i en del år efterhånden opbevaret mine på denne måde:

Det er super simpelt og dejligt bekvemt. Du skal ikke sidde og rode i længere tid for at finde den ønskede brush i tasken og de er nemme at holde rene på denne måde.

I starten havde jeg mine brushes i dette:

Altså i dekorationssten. Men kunne se at med tiden så blev mine brushes skadede i spidsen hvor de bliver presset ned i vasen og stenene, så jeg satte straks jagten ind på at finde noget dekorationssand i stedet for, så det var det mere skånsomt for skaftet.

Jeg fandt dette på en tur til Odense for et års tid siden og jeg er super glad for at jeg valgte at ændre vasens fyld. Godt nok bliver skaftet en smule grøn nu, men det er grundet den skade stenene lavede. Der er nu små ridser som dette fine sand kan sætte sig i, men.. det er så bare en fejl man ikke gør igen. Så hvis I gerne vil undgå at få ridset skaftet på jeres brushes så find noget sand som det første. Sten er et helved. Samt det er møg svært at få trykket sine brushes ned i.

Men det I i bund og grund bare skal bruge er en glasvase, noget dekorationssand og voíla! Så har man en smart måde at opbevare sine brushes på. Samt det er dekorativt. (:

4 kommentarer:

  1. Men så sætter der sig jo nemt støv i dem i stedet?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er meget meget lidt støv der kommer i. Plus man jo gerne skulle rense dem en gang imellem. (: Det er faktisk kun skaftet der bliver støvet.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)