DIY - Bogdekoration

Dette var noget jeg længe havde villet prøve og da jeg kunne få gamle bøger til 5kr stykket nede i vores genbrugsbutik så købte jeg nogle stykker med hjem og fandt en hvid træmaling frem som jeg havde en rest af stående i kælderen.

Til at starte med fandt jeg de bøgerne jeg ønskede at bruge og limede lidt af siderne sammen og så bøgerne til hinanden. Lod det tørre i ca. 10 min.
Og så var det ellers bare at komme igang med at male. Tror jeg skulle give dem 4-5 gange før jeg fik dækket den gullige farve helt, men det gjorde så også at de blev det mere fast og ikke går fra hinanden sådan lige med det samme.

Jeg lavede en med 4 bøger ovenpå hinanden og en med 2. På et tidspunkt skal jeg nok have lavet flere, men er løbet tør for træmaling så det må vente lidt. :P

4 kommentarer:

 1. Ej hvor sejt :D det er virkelig godt fundet på. Og hvor ser det godt ud! Det trick kunne jeg godt finde på at efterligne en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være mere end velkommen. (: Er også ret glad for at de er blevet så stor en succes. (: Det var jo bare en tanke der første til handling og vidste ikke om det kunne lade sig gøre og være funktionelt, men det er det. (:

   Slet
 2. Hmm, nu er jeg lidt en spray-maling afhængig, så mon ikke man kunne bruge det også...? Har også spraylim, sååå... det skal da i hvert fald testes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ret sikker på at det kan. (: Det vil endda gå en hel del hurtigere. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)