Vidste du at ....... ?

Nu har jeg efterhånden set nogle stykker smide et "Facts om mig"-indlæg ind på deres blog og synes det var på tide at der også kom et herinde. Mest fordi jeg også er sådan lidt idéforladt for tiden. :P Mangler lidt inspiration. Så det er lige hvad I får fra mig i dag imens jeg sidder og venter på at der kommer finale i aften i løb. Håber jo lidt at Bolt holder sin 1. plads. (:

Navn: Anne-Mette Højbjerg
Kælenavn: GiZmo
- Hvorfor? Det er et kælenavn jeg fik i de små klasser i folkeskolen. Jeg fik øjnene op for filmen "Gremlins" og så den tit. Det endte så med at jeg gik rundt og nynnede den melodi som den lille mogwai nynner i filmen når jeg gik i mine egne tanker. Der var så en der genkendte den og til at starte med var det mest for at mobbe mig at de kaldte mig for GiZmo - ja jeg blev mobbet meget i folkeskolen - men endte så med at få det som kælenavn. Efter nogle år så jeg det ikke som noget negativt, da filmen jo er fra mit fødselsår - nemlig 1984 - og fordi jeg var glad for filmen. Så det er derfra jeg har det og jeg ser det som en del af mig den dag i dag.
Fødselsdag: 4 maj 1984
Øjenfarve: Blå og gul/orange
Særlige kendetegn: Har 2 modermærker inde i højre håndflade
Højre eller venstre håndet: Højrehåndet
Livret: En god salat med kylling og groft flüte
Første tanke når jeg står op: Aih jeg gider sku ikke i dag
Den sidste jeg kyssede: Tror faktisk det var en veninde til min fødselsdagsfest
Yndlingsfarve: Der er vist ikke nogen tvivl her, og der er ikke kun en men tre - Hvid, grøn og blå

Enten eller..
Chokolade eller vanilje: Helt klart chokolade
Svømme eller ski: Svømme. Har aldrig prøvet at stå på ski, så ved ikke om det er noget for mig
Kram eller håndtryk: Kram
Kaffe eller the: Jeg drak kaffe dengang jeg var mindre, men den i dag kan jeg ikke fordrage smagen. Elsker dog stadig duften. Men den dag i dag er det kun the eller varm kakao jeg drikker af de varme drikke
Kærlighed eller venner: Man kan vel ikke skille de to hver for sig?! Man kan ikke have det ene uden at have det andet, så jeg siger begge
Bil eller cykel: Hvis min cykel ikke var i stykker ville jeg sige cykel, men det er nu meget lækkert at blive kørt også :P
Film eller serie: Der må jeg nok sige serie - de varer som regel længere
Kat eller hund: Helt klart kat - selvom hunde også er super søde
Twitter eller Facebook: Twitter!
Pinterest eller Instagram: Instagram!

Sidste gang jeg..
- drak alkohol: Det er ikke ret mange dag siden. Fik mig en kold mokaï til aftensmaden
- blev fuld: Nej det gjorde jeg så ikke
- gik ud og shoppede: Puha det er virkelig længe siden. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår det var
- hoppede i en vandpytte: Alt for længe siden også. Men det var vist engang i mine teenageår
- gjorde en god gerning: Så sent som i dag. En kunde i Føtex var ved at tabe sin ene pose på vej ud af butikken, så hjalp vedkomne over til sin bil
- færdiggjorde en bog: Det var så sent som d. 2 august. (: Færdiggjorde bogen "Forever" fra serien "The Wolves of Mercy Falls"
- blev irriteret over en person: I dag. Der er nogle alkoholikere tilknyttet til det hus over på den anden side af vejen og en af dem skriger og bander efter/af folk når de kommer inden for hans synsvinkel. Og så sent som i dag svinede han en ung pige til som sad og ventede på sin bus nede i busskuret. Var sku lige ved at ryge ned i flæsket på ham og flække hans næb
- scorede et 12-tal: Det var i billedkunst på VUC i Svendborg (:
- tog en morfar: Det er ved at være nogle uger siden. I stedet har jeg fået den dårlige vane at sove længe om morgenen

Hvis jeg..
- var en måned ville jeg være: Oktober. Det er efterår og det er sidst i måneden vi fejrer Halloween
- var en dag i ugen: Det ville helt klart være fredag
- var en planet: Hmm.... Saturn
- var en retning: Ligeud
- var en drink: Enten "Sex on the beach" eller "Champagnebrus"
- var et dyr: Ingen tvivl - kat
- var en sko: Jeg ville nok være en støvlette. Lidt hæl men stadig en pæn støvle
- var en blomst: Orkide
- var en duft: Frisk og frugtig
- var en bog-kategori: Fantasy

Ja.. Det var vist det for denne gang. I andre er også velkomne til at kopiere dette spørgeskema som jeg selv har tilføjet mange flere punkter til, og besvare dem på jeres egen blog. Send gerne et link til jeres indlæg i kommentarerne, da det kunne være sjovt at se hvad I svarer. (:

12 kommentarer:

 1. Jeg tillader mig lige at komme med en rettelse om at det er i oktober måned der er halloween, og ikke november, som du har skrevet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tsk Tsk du har ret, men jeg fejrer det nu også i starten af november. (:

   Slet
 2. Jeg er hoppet med på din blog leg :)

  SvarSlet
 3. Jeg har lavet den også :)

  SvarSlet
 4. Jeg har lånt det :) men det kommer først ind på min blog her den 17, tak fordi vi må låne det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt iorden og det var skam så lidt. :P Glæder mig til at læse det.

   Slet
 5. Halloween er også en fed højtid! Så hvorfor kun nøjes med en enkelt dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis ja. :P Det måtte gerne vare en uge eller to.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)