Hurtigt! Nemt! Dekorativt! Byd efteråret velkommen (:

Jeg har altid gerne ville have en efterårskrans til min dør, men aldrig haft råd til at købe en og heller ikke rigtig noget at lave den med - eller det troede jeg. :P Jeg kom i tanke om at jeg lå inde med disse blade i efterårsfarver. De lå gemt ned i en kasse i kælderen. Og dem valgte jeg så skulle bruges til en krans. Det vil jo så sige at jeg ikke kan bruge dem til andre dekorationer nu, men mon ikke der kommer nogen i butikkerne senere på måneden?! :P Håber jeg. Men altså, jeg har lige siddet og lavet denne krans til min dør som nu er blevet hængt op. Så nu er det "ydre" af lejligheden klar til efteråret. (:

Det bliver lidt sværere at lave noget dekorativt inde i lejligheden da Cosmo gerne går i det og splitter det ad, så ved ikke hvor meget amok jeg går i år. Men lidt skal der ind. Det er helt sikkert. (: Elsker virkelig denne årstid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)