A little Autumn-Walk (:

Jeg fik et lift hjem fra skole i dag og opdagede det smukkeste træ i en af haverne her på vejen, og jeg MÅTTE bare gå mig en lille tur med kameraet efter jeg blev sat af. Til at starte med tog jeg bare et par billeder fra vejen, men jeg MÅTTE bare tættere på. Jeg gik op imod huset, som har den tilhørende have hvor træet står, og tror det tog mig 2 min. at tage modet til mig og gå op og ringe på.

Jeg har aldrig gjort noget så grænseoverskridende før. Jeg er normalt ikke en person som ringer på hos en fremmed for at få adgang til deres grund. Så det var virkelig kun fordi jeg bare måtte have et billede af det træ, som det ser ud nu. Heldigvis var den ældre dame der bor der super sød og lukkede mig ind med det samme og førte mig ud til haven. Og der var det bare endnu smukkere næsten. Hold da op. Er hende taknemmelig for at lade mig komme ind og knipse et par billeder. :P

Men udover billeder af træet så fik jeg taget lidt andre billeder også. Og dem kan I se her. (:

11 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke både billederne og træet! Jeg kan godt forstå at du fik lyst til at tag et billede af det.

  sejt af dig at du gik hen og spurgte! jeg ved ikke selv om jeg kunne finde på det :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var godt nok også tæt på at springe fra, men jeg MÅTTE bare :P

   Slet
 2. Sikke nogle ultra skønne efterårs billeder. Jeg kan godt forstå, du er vild med det træ, farverne er lige billedet på et rigtig efterårs træ. OG sejt af dig at spørge, det værste er jo et nej - men heldigvis fik du et ja, og sikke billeder du fik ud af det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis. Træet har alle efterårsfarverne næsten (:
   Ja hun var super sød. (:

   Slet
 3. JEG ELSKER DET MED BLADET I VANDET !

  SvarSlet
 4. wauw.....
  knus, kusinen

  SvarSlet
 5. Synes det er fedt at du fik banket på. :) Det er virkelig bare nogle lækre billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Følte mig også lidt høj da jeg gik derfra :P

   Slet
 6. Jeg kan virkelig også godt se hvorfor, nøj hvor ser det godt ud! Fede billeder, ja dem alle sammen faktisk :)

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)