Looket til fredag - næsten :P

Her ser I så hvordan jeg nogenlunde skal se ud på fredag. :P Der skal nok noget mere farve på øjnene og læberne bliver knaldrøde i stedet for. Grunden til at jeg ikke kunne lave det som jeg skal have det på fredag er fordi jeg har lavet dette over en allerede lagt makeup, såå... :P Det var lidt svært at få farverne 100% igennem. Men her kan I se lidt af looket til fredag. Derudover så skal jeg jo også have skåret halsen over (fake selvf.) og måske have et snitsår på kravebenet. :P Og håret skal være meget vildere og mere sjusket. Det tog omkring 2½ timer sammenlagt det her, så skal nok regne med 3-4 timer på fredag. Ja det er lang tid, men det skal satme også være iorden. :P Glæder mig helt.

2 kommentarer:

  1. Wow det er fedt.. Glæder mig virkelig til at se hvordan det endelig resultat ser ud.. Du er fandeme dygtig.. Håber du får en pris for bedste udklædning :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)