I walk in cats

Det kan godt være at jeg er et kattemenneske, men tror nu aldrig jeg kunne finde på at købe nogle sko hvor der var katte på. Men det kunne jo være der sidder nogen derude som godt kunne, så derfor har jeg valgt at vise disse 3 par sko frem. De er jo egentlig søde nok, men er det ikke at overdrive sin fetich for katte? Eller er det bare mig? *Hehe* Jeg ved det virkelig ikke. :P Og nu er jeg jo overdrevet kattetosset.

Dog vil jeg sige, at de sorte pumps med den guldfarvet katte-broche kunne jeg måske godt finde på at gå med. Dog skulle den være i sølv i stedet for, og hælen skulle ikke være så halsbrækkende høj. For de er faktisk ret fede. Også det at de er lidt asymmetriske med remmen der går skråt over. (: Det synes jeg er en super fin detalje.

Mærket TUK er mere over i Punk-Rock genren og det er ikke lige så meget mig, men folk der kører den stil ville elske dem. Og de bærer den altså også godt. Eller det gør de fleste i hvert fald (: Der er der både en i stilen pump og en ballerina med kattemotiv.

Er det noget der kunne fange jer katteelskere derude? Eller er det for meget?

2 kommentarer:

  1. Jeg kunne godt finde på at gå i sådan nogle... især det sidste par synes jeg er fine :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)