Dagens Julegæst - 15 dec

1. Navn: Cathrine

2. Blog: www.tiiner.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg holder rigtig meget af jul og elsker alt ved det . Især stemningen, når man går ned gennem gaderne og butikkerne og pyntet op, sneen falder og alle lysende bliver tændt. Når man kan dufte julemad, gufle pebernødder mm. Elsker det!

4. Hvor skal du holde jul i år?
I år skal kæresten og jeg holde jul hjemme hos hans forældre. Eller det bliver ihvertifald med hele hans familie. Men nogle dage inden eller efter skal jeg også "holde" jul hos mine forældre sammen med min lillesøster. Jeg kan bedst lide når der er mange mennesker juleaften.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Uha, det ved jeg godt nok ikke. En rejse til et varmt sted vil jeg tro. Har mange små ønsker som jeg allesammen vil blive lige glade for, men tror ikke jeg har et stort ønske som går over alle de andre, hehe. Bliver glad for alt hvad jeg for.

6. Håber du på sne i december?
Det gør jeg! Helst fra dag 1. Ikke i november, det skal ihvertifald komme efter min fødselsdag. Men jov, hele december må der gerne være sne, og så forsvinde ingen nytårs aften :)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Hmm, ikke meget. Men jeg har da nogle ting i tankerne som jeg skal have købt her til juletid. Men kunne sagtens leve uden pynt i mit eget hjem.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Pakkeleg og maden! Maden er altid noget af det bedste, og det er simpelthen så sjovt når vi skal spille pakkeleg, hehe. Især fordi det er en lidt utraditionel måde vi leger pakkeleg på. haha!

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Selvfølgelig pakkelegen, men ellers ikke rigtig. Bare vi hygger os allesammen!

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Uha, det skulle da lige være at lave sine egne kravlenisser til at hænge på billeder ;) Det syntes jeg er lidt sjovere at printe dem ud og farvelægge dem sammen med nogle børn, det syntes de også er sjovt!

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg ønsker alle som læser med her en utrolig god jul og godt nytår. Venner som fjender fortjener vi allesammen med god tid her i julen, og jeg håber i alle for muligheden for at tilbringe tiden sammen med dem i elsker!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)