Dagens Julegæst - 16 dec

1. Navn: Tenna Schaltz

2. Blog: www.tenaltz.blogspot.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg elsker simpelthen julen. Det er den eneste højtid, hvor familien er samlet og hvor stemningen er i top. :)

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg plejer at holde den hjemme hos min mor med min storebror samt hans kone og deres 3 børn, men tror vi rykker ud til min storebror i år, så der er mere plads til os 7 mennesker.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Hvis jeg kigger på min ønskeseddel, står et spejlreflekskamera MEGET højt på listen (kig moar!), da jeg kun har mit sølle lille sony kamera. :)

6. Håber du på sne i december?
Jeg ELSKER sne og snevejr, så jeg håber MEGET på sne. Der er ikke noget bedre end at traske rundt i store støvler med en i hånden og kigge på naturen og byen i sne-klæder. :) Derudover går jeg ikke af vejen for en god sneboldkamp. ;)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg har arvet en masse julepynt fra både min far og mine bedsteforældre, så mit julepynt betyder meget for mig rent personligt, og jeg mener at det skal op hver jul, selvom noget af det jeg har, er meget gammelt (og i nogles øjne grimt). Ellers køber jeg næsten hver vinter noget nyt julepynt. Jeg elsker at hygge med julepynt. :)

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Jeg glæder mig allermest til at være sammen med min familie. Hvis ikke min storebror havde 3 sm børn, tror jeg ikke, at julen ville være så speciel. Der er bare noget indeni der hopper op og ned af glæde, når man ser børnenes ansigtsudtryk, når de åbner gaver. :)

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Juletræet bliver først pyntet juleaften omkring klokken 17, hvor de mindste i familien sætter på træet. Jeg syntes det er super hyggeligt at hjælpe ungerne med at pynte træet, og så har de også noget at lave, mens maden bliver lavet. :) Derudover når risalamanden kommer på bordet, er der ikke gemt en mandel deri. Min ældste nevø og jeg kan ikke fordrage risalamande, så vi får is i stedet, og for at vi ikke skal blive snydt for mandelgaven, bliver vinderen af mandelgaven udtrykket ved, at man trækker en valnød op af en nissehue, og ser om man har fået nødden med et kryds.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Ikke lige hvad jeg kan komme på desværre. :)

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg vil gerne sende en julehilsen ud til alle der læser med. :) I må have en rigtig god jul, når den 24. december kommer, og lad nu være med at sprænge fingre af her til nytår. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)