Dagens Kalenderlåge - 16 dec

Har siddet og kigget en liste igennem over de julekalendere som indtil videre er blevet vist på TV. Jeg har været en af dem som ALTID skulle se den julekalender der enten blev vist på DR1 eller TV2. Derfor har jeg igennem min ungdom også fået nogle favorit-julekalendere. Nogen af jer der kan huske disse? Og er det nogle af jeres favoritter også?

- Nissebanden
- Nissebanden i Grønland
- Jul på slottet
- The Julekalender
- Skibet i skilteskoven
- Pyrus - Alle tiders jul
- Pyrus - Alle tiders nisse
- Pyrus - Alletiders julemand
- Pyrus - Alletiders eventyr

Mange af de nyere julekalendere er ikke rigtig mig. Nok fordi jeg er så "gammel" efterhånden, men... tja. :P Der er da nogle af dem som jeg nok godt kunne synes om hvis jeg så dem nogle flere gange. Men... de gamle er nu meget hyggelige. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)