Dagens Julegæst - 17 dec

1. Navn: Mie

2. Blog: mizzepii.bloggersdelight.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg er den type, der virkelig elsker julen af hele mit hjerte. Min yndlingstid på hele året er december måned. Jeg elsker alt, der har med julen at gøre! Julehygge, se julekalender i fjernsynet, bage brunkager, høre julemusik og bare se hvor hele Danmark juler.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul hjemme hos min familie. Det plejer at være rigtig hyggeligt! :)

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Jeg har ikke de store ønsker i år. Jeg glæder mig bare til at se, hvad folk får lyst til at give mig. Julemaden og julehyggen på selve juleaften, det er nu det vigtigste for mig.

6. Håber du på sne i december?
Ja, det skal helst sne i december. Det er med til at skabe julestemning. Bare det så også forsvinder igen efter jul ;)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg er ikke den type, der ”over” pynter. Men selvfølgelig skal der pyntes op til jul. Det er jo også kun jul én gang om året ;)

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Julehyggen. At være samlet hele familien. Spise rigtig dejlig julemad, høre julemusik, danse rundt om juletræet. Jeg glæder mig til det hele :)

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Ikke selve juleaften, men i december måned har jeg flere juletraditioner. F.eks. har en veninde og jeg en fast rutine med at give små og søde adventgaver til hinanden. Julebag skal man også altid i december. Jeg er også i Tivoli op til flere gange i julemåneden. Jeg sender også julekort ud hvert år. Jeg synes det er så hyggeligt, og så er det også bare en dejlig følelse at gøre noget, der gør andre glade.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Nyd december måned i fulde drag. Det vil jeg hvertfald gøre! Den byder på en masse dejlige ting, som man bare ikke burde gå glip af.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig jul. Nyd den sammen med dem i holder allermest af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)