Dagens Julegæst - 21 dec

1. Navn: Mit navn er Christina Dam.

2. Blog: www.frkstubba.blogspot.com

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Der er to ting jeg hver år ser frem til; min fødselsdag og julen. Julen er altid hyggelig og en hel fantastisk tid. Selvom jeg nu er 24 år, så følger jeg stadig trofast med i julekalendrene hver dag, får gaver af ’julemanden’ i weekenderne og bruger en masse penge på at give lejligheden julestemning. Jeg forbinder julen med familiehygge, traditioner, nisser og en masse hjemmelavet konfekt.

4. Hvor skal du holde jul i år?
I år skal jeg – som jeg altid gør – holde jul med min familie. Jeg har aldrig prøvet at holde julen andre steder, og det passer mig egentlig fint. Jeg synes det er en dag, som jeg gerne vil bruge med min familie.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Jeg ved faktisk ikke hvad mit største julegaveønske er. Hmm .. Jeg ønsker mig mange materialistiske ting, men der er ikke en ting, hvor jeg tænker at det kan jeg virkelig ikke leve uden. Det handler mest for mig om at få personlige gaver. Eksempelvis hvis jeg får en bog, CD eller noget andet, jeg har snakket om mange gange – det ville være en fantastisk gave.

6. Håber du på sne i december?
Jeg håber hvert år på, at der kommer sne. Jeg synes ikke det er helt rigtig jul uden sne – så måske vi er heldige i år?

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Ja, jeg går meget op i at pynte vores lejlighed til jul (og til alle andre højtider). Jeg elsker stemningen ved at have ’julet’ lejligheden op med en masse engle, nisser og kalenderlys. Jeg synes ligesom det er tilladt i december måned at give den gas med en masse pynt.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Til at være sammen med min familie, få noget god mad, danse om juletræet og hygge med en masse masse gaver. Selvom det jo er det samme hver år, så synes jeg bare det er så hyggeligt.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi plejer altid at have planer hele dagen. Vi starter med at gå en lang tur, hvor vi blandt andet er på kirkegården for at sige glædelig jul til min mormor, farmor og farfar. Det har vi faktisk altid gjort, og det er en tradition som jeg ikke vil ændre på. Derudover er vi også altid i kirke d. 24. december – ikke fordi vi egentlig er særlig troende, men vi har altid gjort det og jeg synes altså det er lidt hyggeligt.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Uh, kreative juleidéer. Den var svær. Jeg elsker at være kreativ, så mange af de ting jeg har – bl.a. en del af mit julepynt – er noget jeg selv har lavet. Jeg plejer at tage en tur i skoven med en veninde eller med min mor, hvor vi samler en masse mos og kogler – ud ud fra det får vi jo lavet nogle dekorationer, juletræer osv. Alle ting jeg laver, er nogle jeg gladelig deler på min blog.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg vil gerne sige glædelig jul til jer alle! Jeg håber virkelig I får en hel fantastisk juleaften (og julemåned) – og at jeres drømme går i opfyldelse. Pas på jer selv – og forkæl dem I elsker!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)