Dagens Julegæst - 22 dec

1. Navn: Anne Fuglsang Olander Poulsen

2. Blog: www.fuglsangforoven.blogspot.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg elsker jul. Jeg er ikke meget for at indrømme det men jeg kommer helt i julestemning allerede når butikkerne begynder at finde julepynt frem i oktober.
Desuden elsker jeg at se julekalendere. Det kan jeg finde på at se selvom det er sommer.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul hjemme ved mine forældre. Sådan har det altid været. Så skifter det hver andet år med hvem der ellers kommer og holder jul med os. I år kommer min farmor, onkel, kusine og fætter.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Jeg har allerede fået mit største julegaveønske. En ny vinterjakke :D Jeg er godt nok meget imod julegaver før jul. Jeg elsker det at blive overrasket juleaften, men det her var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til.

6. Håber du på sne i december?
Der må gerne komme sne d. 24 december. Men ellers vil jeg hellere end gerne undvære det. Selvfølgelig er der noget magisk ved sneen og det er da også smukt. Det er bare ikke så praktisk med sne, når man skal cykle til skole på en cykelsti der bliver totalt iset til. Og så er det heller ikke det fedeste med sne, når man kører en del med DSB.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg synes det er super hyggeligt med julepynt. Jeg har allerede købt en smule julepynt til vinduerne.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Jeg glæder mig til maden og til at se min familie. Jeg glæder mig til at danse om juletræet og pakke gaver op samtidig med at se de andre pakke deres gaver op. Jeg glæder mig til at se Disney juleshow. Jeg glæder mig til at stå op om morgenen, gå ned ad trappen og som det første se juletræet i stuen med lys på. Alle disse ting giver mig en fornemmelse af at være lykkelig.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi har en masse. Vi bager altid konfekt og i år også småkager.
Juleaften får vi altid en sirupslagkage som min mor laver. Det er en tradition fra min mormor.
Vi får altid Kalkun og flæskesteg
Far står for ris a la manden
Første juledag er vi til julefrokost ved min onkel og anden juledag er det ved min farmor.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Jeg er ikke det mest kreative menneske. Men jeg skal sammen med mine forældre og kusine have en klippe/kliste dag, hvor vi vil lave en masse julepynt. Det er da en hyggelig ting at gøre her til jul.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg vil gerne ønske jer alle en glædelig jul. Nyd denne stund, selvom der kan være en masse at se til. Stemningen i december måned er helt speciel og det fås ikke bedre, så stop op engang i mellem og nyd øjeblikket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)