Dagens Kalenderlåge - 24 dec

Først og fremmest vil jeg gerne ønske jeg alle sammen bag skærmene en glædelig jul. Håber I har nået at få købt alle julegaverne og er ved at gøre klar til i aften. Ellers er I godt nok en smule forsinket da. :P

Fordi det er juleaftensdag i dag så er lågens indhold lige det "større" end de forrige. Til at starte med vil jeg smide 2 film ind. En alm. film fra 1935 og en fra 1969. Jeg ved godt at de er lidt gamle, men det er nogen jeg har set som lille og som jeg synes er nostalgiske at se her til Jul. Det er nemlig film om den onde Mr. Scrooge. (; Jeg elsker den nye version hvor Jim Carrey ligger stemme og figur til. Han er GENIAL til den rolle. Men nu er det altså disse to jeg smider herind:


Derudover så er det jo i aften de fleste af os skal sidde og guffe os glade i Risalamande. Mmmmm... Så hvis I lavede risengrød i går, så kommer her en opskrift på det:


Sidst men ikke mindst vil jeg komme med lidt idéer til hvad I kan bruge ventetiden på i dag indtil maden bliver sat på bordet i aften.
- Man kan gå en lang tur og nyde naturen. (Lad os håbe at der ligger lidt sne så man kan tage kameraet med og få nogle fede billeder ud af det)
- Besøg jeres naboer og ønsk dem en glædelig jul.
- Sæt jer ned i de behagelige stole, smid noget julemusik på og spil eventuelt noget spil sammen imens I guffer lidt i nogle julegodter.

Prøv bare på at få hygget så meget som muligt, så går tiden som regel en del hurtigere. (:

GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)