Dagens Kalenderlåge - 5 dec

Nu er jeg jo en af dem som gerne vil lave mine egne juledekorationer. Jeg synes ikke der er meget ved at købe dem færdige. Det er der ikke ret meget personlighed i. Og jeg har nu for første gang prøvet at lave min egen julekrans til døren - hvilket jeg aldrig har haft hængende før eller lavet for den sags skyld. :P Men det var super nemt, og har prøvet lidt ud fra min egen fantasi. Aner ikke om det er den rigtige måde at lave dem på, men den er faktisk blevet overraskende god.
I får her processen i billeder. (:

Som det første tog jeg en avis og rullede nogle sider sammen som jeg så viklede ståltråd udenom for at holde den sammen og gøre den rund.

Så blev det tid til at der skulle gran på. Jeg klippede nogle passende grene af - gerne med lidt skud - og viklede dem fast med ståltråd som da jeg sammensatte ringen af avissider. Jeg viklede omkring 2 lag på for at få den rigtige tykkelse og for at dække avisen indenunder.

Dette er så mit endelige resultat. Det tog ikke ret lang tid og der skulle faktisk ikke så meget gran til.

Så er det blevet tid til at dekorere kransen. For den er jo ikke ret spændende at se på uden. :P Da denne skal hænge på min dør, så har jeg valgt at der skal kugler på. Havde også fundet nogle englevinger frem, men dem droppede jeg. Holder mig til hvide/sølv- og blå kugler da kransen i sig selv er grøn, så farvetemaet er stadig overholdt. (: Ja jeg kører i de hvide/sølv, blå og grønne farver. (:

Og her ser I så det færdige resultat. Er super glad for den og den sidder rigtig godt ude på døren, som I kan se herunder. Håber I kunne bruge denne tutorial til noget, og at den har givet jer modet til selv at prøve at lave jeres egen krans til døren eller andet i år. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)