Overdrevent vilde sko

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes godt sko kan blive alt for vilde og der kan være alt for mange nips og tingeltangel på dem, og jeg har fundet et skomærke som virkelig overdriver deres design. Det er helt vildt. Mærket hedder “Irregular Choice” og er for mig ikke lige en type sko som jeg ville turde gå med. Ikke fordi de er farlige, men fordi de simpelthen har for mange små dimser på som jeg ville være ked af faldt af og gjorde skoen mindre “hel”. Og jeg ved heller ikke lige om jeg ville kunne sætte dem sammen med noget tøj fra klædeskabet uden at jeg ville ligne en pauseklovn.

De er fede i sig selv selvom de er totalt over the top, men jeg ville ikke turde bruge dem. De er for mig at se mere en form for pynt som man skal have stående for hyggens skyld.
Detaljerne er dog vildt fede, den ros skal de have. Den klare hæl på deres pumps er virkelig fed. Det ser ud som om det er et mini-akvarie man går rundt på og så er sålen ekstremt kreativ. Selv sålen på sandalen er der gjort noget ud af og det indvendige af skoen er i guld. Lidt frækt synes jeg.

Men hvad siger I? Er det nogen I kunne finde på at gå med? Eller er I af samme mening som mig og synes at det mere er en form for pyntegenstand. Kom gerne med jeres mening. (:

3 kommentarer:

  1. Ja DE er godt nok vilde! Men tror faktisk jeg kender nogle, der ville bruge dem ^^"
    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)