Please be mine

Jeg er ikke kvinden med uendelige skorækker med sko, men jeg har måske 2-3 par sko som jeg bruger og så har jeg en helvedes masse tå-sandaler eller flipflops (de bliver kalde mange forskellige ting) samt nogle sko som jeg faktisk ikke rigtig bruger, men som bare ligger og samler støv. .oO( Burde sætte dem til salg så andre kan få glæde af dem?! )
Men altså jeg har ofte siddet på div. webshops og kigget på sko som jeg godt kunne tænke mig, men enten er hælen for høj på de pumps jeg synes er fede eller også er de støvletter jeg sukker drømmende efter alt for dyre. MEN! Hvis jeg skal tænke praktisk og tænke "hvilke sko ville jeg rent faktisk kunne bruge dagligt uden at jeg ville få ondt af at gå med dem" så ville valget falde på dem som I ser her:

Ballerinaen (som de på sites kalder for en sneakers) er en som jeg har ledt efter i virkelig lang tid nu og denne er perfekt til mig. Den er billig og jeg vil vædde med at jeg faktisk kan passe den med min brede fod og høje vrist (Damn you fodbold). Så jeg ville helt klart købe disse på et tidspunkt. Måske meget snart. (:
De andre er nogle "basketstøvler" som minder meget om nogle møg behagelige sneakers som jeg kunne bruge til de kolde måneder fordi der er det dejlige bløde pels på indersiden. Og så ser de bare vildt afslappet ud. Tror de er mega lækre at have på. Og prisen er heller ikke den helt vilde. Så tanken har strejfet mig mange gange og den er nu sat som en af mine favoritter så jeg kan finde den med det samme hvis det skulle være. (:

Derudover så kunne jeg godt tænke mig nogle pæne sko med en højere hæl, men ikke en tynd hæl som alle mine andre støvletter har, så jeg har disse to i tankerne. Dog ved jeg ikke hvilken en af dem jeg skal vælge. Hælene er henholdsvis 4 og 6 cm. Jeg hælder mest til den med 4, men den anden er virkelig også fin og kan bruges til både festbrug og til hverdag. Jeg er splittet. :P Men de er enkle og de er perfekte til et par cowboybukser eller til en lang sort kjole. *Suk* GI' MIG DEM ALLE SAMMEN!

4 kommentarer:

  1. har nogen der ligner de ballerinaer på en prik. der hvor det hårde og bløde mødes i spidser, der nager de heelt vildt meget. så de er faktisk ubrugelige. :(

    SvarSlet
  2. Basketskoene med pels er super fede

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)