Vinteren er over os

Der er ikke noget værre end når man ikke har nogle ordentlige vintersko og man derfor får våde og ekstremt kolde fødder når man går i sne, så det er vigtigt at have nogen rigtige vinterstøvler/-sko.
Nu er jeg typen der gerne vil have at mine vintersko er varme og derfor kigger jeg gerne efter dem som har pels indeni og jeg har forelsket mig i et par støvler og i et par sneakers som jeg faktisk har den almindelige form af. Støvlen er af mærket "The North Face" og de er bare LÆKRE! De er dejligt høje så man skal ikke bekymre sig om at der kommer sne ned i dem selvom man går i dyb sne. Og så ser de altså bare totalt dejlige ud. Og så har de et lækkert look og en totalt sød sål. Det ligner næsten snefnug. (:

Sneakers'ne er af mærket "Skechers" som jeg har den alm. form for gummisko af, som jeg virkelig elsker, så jeg kunne virkelig godt finde på at anskaffe mig disse. De ser dejligt varme ud - også selvom de ikke er høje som støvlerne, men hvis man ikke går i den høje sne, så tror jeg disse er super lækre. Og så er denne gummisko ufattelig god at have på, så jeg kan kun anbefale folk at købe dem. Om det så er dem uden eller med pels.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)