The little Black Dress

Nu er jeg jo typen der godt kan lide at gå med bukser, MEN! Hvis jeg skulle gå med kjole, så er jeg nok mest til den klassiske sorte kjole. Den kan man nemlig ændre look på op til flere gange bare ved hjælp af forskellige accessories. Det kan være alt fra smykker, cardigan, tørklæder og selvfølgelig håndtasker og sko.
Jeg har kun én men kunne godt tænke mig nogle flere forskellige trods det at man kan lave om på looket med bare den ene. Men man vil gerne have lidt forskellige sorte kjoler at kunne vælge imellem - eller det vil jeg i hvert fald gerne. Derfor har jeg været forbi Miinto.dk og kigge på lidt sorte kjoler.


Find kjolerne her: Nr. 1 | Nr. 2 | Nr. 3 | Nr. 4 | Nr. 5

Min favorit-kjole fra Miinto er som I kan se nr. 2. Den er som sådan ikke noget specielt, men jeg kan godt lide at den er så simpel og alligevel er lidt lag-på-lag for at give lidt mere dybde og bevægelse. Den ville være perfekt til nogle stiletter, en farverig håndtaske og nogle glitrende smykker. Muligvis en tynd cardigan over de bare skuldre. Jeg kunne i hvert fald godt se den som en super festkjole.

Synes selvfølgelig også at de andre er fine, ellers havde jeg ikke valgt at vise dem her. (: Men hvis I selv skulle have fået lyst til at tjekke Miinto's udvalg ud, så synes jeg da helt klart at I skulle give dem et besøg. Der er rigtig mange fine og rigtig mange billige for den sags skyld. og så er det jo ikke kun kjoler de sælger. De har jo alt fra tøj, sko, smykker og skønhedsprodukter. Virkelig lækker site. (: Jeg kan i hvert fald godt varmt anbefale dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)