Dér VIL jeg hen inden jeg dør

Studieturen i år skulle have gået til London, men da det var for dyrt blev det til Prag i stedet for. Men jeg vil utroligt gerne nå at opleve London en dag - gerne inden jeg skal herfra.
Jeg kender efterhånden en ret god håndfuld som har været der og som for det meste roser byen, og så er der dem der gerne rejser til London hvert år. *Bemærk misundelsen* Det har så også gjort at det i hvert fald er et af de steder jeg gerne en dag vil rejse til og besøge. Men så er det jo godt at man kan finde billige rejser på nettet. (: Selve priserne på fly til London er faktisk overraskende billige, og så kan man jo bare vælge et vandrehjem eller herberg for at spare penge eller have flere penge til fornøjelserne. Og dem er der nogle stykker af som jeg meget gerne vil se.

Det første jeg lige kommer til at tænke på, når jeg tænker ting jeg gerne vil se i London, er Tower Bridge. Min veninde der var med til OL i sommers har vist billeder hvor ringene sidder på broen og det ser bare super godt ud. Så det er i hvert fald en af de ting jeg gerne vil se selv.

Næst er Madame Tussauds som er et voksmuseum. Vil vildt gerne se voksfigurerne af kendte mennesker og få taget sjove billeder hvor man står sammen med dem. :P Misunder virkelig folk der har vist den slags billeder. Det er jo lidt skægt.

Endnu en ting som jeg gerne vil se og prøve er London Eye. Der er bare et eller andet fortryllende over det og det ville være en vild oplevelse at få en tur i det. Det kan godt være at det tager lidt under en halv time at komme hele vejen rundt, men hvis det er en sommerdag så gør det jo på ingen måder noget. Sikke en udsigt der må være deroppe fra og ind over byen. *Suk* Det skal jeg virkelig prøve.

Man skal så heller ikke glemme de fantastiske gademarkeder de har. Jeg skal virkelig gå shoppe-amok. Masser af souvenirs skal i hvert fald med hjem og så skal jeg SÅ meget prøve deres "Fish and Chips". Der er mange der siger det smager dårligt, men helt ærligt. Uanset hvad så skal det prøves når nu man er der. :P

Den sidste ting jeg gerne vil se derover og have nogle billeder af er deres dobbeltdækkerbusser og deres røde telefonbokse og ikke mindst Big Ben. Det kan da ikke blive mere "London" end det. Så det er virkelig også noget jeg vil bestræbe mig efter at få med hjem via billeder og måske endda små figurer jeg kan have stående.

Noget jeg så under alle omstændigheder skal derover, er at jeg skal ind på deres pubs. Der er bare et eller andet magisk over den slags. Jeg oplevede det i Irland, som er pubbernes mekka - hvis I spørger mig - og jeg ved at der er et par Irske pubs i London også, så dem vil jeg helt klart give et visit. (: Og så skal de lokale spisesteder selvfølgelig også have et besøg. Jeg er nemlig typen der går meget op i at skulle prøve det lokale mad og drikke. (: Elsker at opleve forskellige kulturer igennem mad og det giver mig et meget godt billede af det land jeg befinder mig i. (: Så det er et must.

Så ja, jeg håber virkelig at jeg en dag får lov til at opleve London.

2 kommentarer:

 1. Din beskrivelse af London fik mig lige til forelske mig i byen <3
  Jeg har også selv tænkt tanken, som du har, med at skulle besøge byen, inden man skal herfra. Det er sådan den eneste udenlandske storby, jeg virkelig har lyst til at besøge! Okay måske også Paris - men allermest London!

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? *Hehe* Er jeg glad for at høre. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)