Så småt begyndt på "skabelonen" til min opgave

Kunne ikke helt holde fingrene fra min opgave. :P Havde ellers sat mig for først at kigge på den i morgen, men ville gerne se om jeg ikke kunne få lavet en form for skabelon som jeg så kan skrive den ud fra når jeg for alvor kommer igang. (: Så det er nu gjort. Nogle af overskrifterne kan godt ende med at blive ændret, men jeg er ret sikker på at denne opstilling bliver god når det til sidst kommer lidt billeder osv ind også. (:

Overvejer om jeg skal lave lidt "design" til opgaven så der kommer lidt mystik over den, men det ser jeg på når jeg er ved at være færdig. (: Ja jeg er et kreativt menneske og jeg elsker at kunne illustrere mit emne igennem lidt design i sådan en opgave. Nu er forsiden jo blevet kælet lidt for i emnet's stil, så opgaven må jo gerne have en rød tråd til den. Ikke?

Men jeg vil gemme det hele og lukke ned for den for i dag. (: Vil koble lidt af med noget spil på mobilen og så hoppe ind under dynen og være 100% frisk til i morgen. :P Glæder mig faktisk lidt til at komme sådan rigtig igang.

4 kommentarer:

 1. Det lyder altså vildt spændende med din SSO opgave :) Må vi have lov til at læse den, når du er færdig? Det er selvfølgelig helt forståeligt, hvis du siger nej, men jeg synes virkelig, den lyder spændende :D Jeg håber, du ender med at blive tilfreds med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du må da gerne læse den. :P Du kan sende din mail så sender jeg den til dig.
   Jeg er meget tilfreds med den. Så hvis den ikke får en god karakter gør det ikke så meget længere. For jeg er godt tilfreds.

   Slet
 2. Hvis du får tiden, kan detaljerne på designet i hvert fald være med til at trække dig op. Hvis de ligger og vakler på to karakterer, kan det være sådan nogle "småting" der giver dig den høje mulighed. :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)