OMG! "Rygter om ny Gremlins-film blusser op"

Hvis dette passer, så er jeg meget tæt på lykkelig. (:

"Hollywoods opfindsomhed når måske ikke nye højder, men det kan ikke desto mindre blive et hyggeligt gensyn med den søde Gizmo, drengen Billy og de onde Gremlins, når Warner Bros. vil genoplive de populære gyser-komedier fra 1984 og 1990.

Warner Bros. har indgået forhandlinger med Steven Spielbergs filmselskab Amblin Entertainment om rettighederne til at genindspille Gremlins.

Intet er endnu på plads, hverken når det kommer til, hvem der skal filme de små bæster, eller hvornår en ny film skulle få premiere.
Udfordringerne er, at Spielberg vil have en stor bunke penge for at sælge rettighederne, og han vil sandsynligvis også have lov til at få massiv kontrol over projektet.
Dette synes overordnet positivt, da det nok vil betyde, at den eventuelle, nye Gremlins-film vil indeholde en vis kvalitet, i modsætning til hvis Spielberg intet havde med filmen at gøre.

Gremlins-genindspilningen har været på tale i filmbranchen fler gange før, men kilder vil vide, at den aldrig har været tættere på realis 
http://www.kino.dk/nyheder/2013/01/rygter-om-ny-gremlins-film-blusser-opering. Nu må vi vente og se..."

Artikel HER - Tak til Tobias fra Google+ for at have gjort mig opmærksom på dette. (:

1 kommentar:

  1. Bliver jo nødt til at være på forkant med filmnyheder, når jeg er souschef-biografoperatør i den lokale biograf. Nu vidste jeg du jo brugte tiden på det, så smed da lige nyheden inden du selv fandt frem til den, så du kunne være på forkant.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)