Det går virkelig godt med min SSO

Jeg har siddet hele dagen og skrevet på min SSO og her for 5 min siden da jeg stoppede står den nu på 6 færdigskrevet sider. (: Hvor dejligt! Satser på at komme op på 13 sider med lidt billeder og så kommer der jo forside, indholdsfortegnelse, litteraturliste og bilag derudover. Det bliver goooooodt! Min søster skal så læse den inden jeg stempler den "FÆRDIG" og muligvis er der nogle andre der også lige får lov til at læse den igennem inden, men nu ser vi. (: Jeg ser jo nok ikke alle tastefejlene når jeg sidder med den selv og nok heller ikke alle kommaerne der mangler hist og her.

Min kusine kiggede så lige forbi her i eftermiddags og havde en kold mokaï med til mig. :P Skønne tøs. Så der kunne jeg lige holde en lille pause, men nu er jeg jo ret dårlig til at stoppe og holde de fandens pauser så sad faktisk og skrev imens hun også var her. Slemme slemme mig. :P Men nu var jeg lige kommet så godt i gang, så er det altså svært at slippe det igen.

Overboen var også lige forbi med den pakke som posten havde været forbi og forsøgt at aflevere i går. Det var godteposen jeg havde fået af det firma jeg fik juleposen af også. Desværre var noget af det knust så det ser ikke så appetitligt ud, men smider lige lidt billeder ind i et indlæg i morgen når jeg holder en pause. :P

Lige nu sidder jeg og ser de sidste minutter af Melodi Grand Prix. Jeg har en favorit, men nu må vi se om den vinder - Gjorde den så ikke. Øv bøv. Når det er færdigt så smutter jeg altså i seng. Fik ikke sovet så meget i nat, så satser på at jeg får sovet noget mere i dag. Har også planer om at sove lidt længe, hvilket jeg synes jeg godt må nu hvor jeg har skrevet så meget i dag. Har jo efter mine egne planer indtil på onsdag til at blive færdig med min SSO. Der skal den så læses igennem og torsdag skal den printes. (: Sååå... Mon ikke jeg når det? Der skal i hvert fald gå et eller andet voldsomt galt hvis ikke det holder stik. MEN! Jeg har jo faktisk til fredag kl 12 hvor den skal afleveres. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)