Bling Bling i byen

Mange kvinder gør rigtig meget ud af dem selv når de tager i byen og der er det ikke kun tøjet, håret og makeuppen men så sandelig også deres sko. Oftest så ser man at de har nogle pumps på, selvom jeg har svært ved at se at det skulle være behageligt at gå med en hel aften i byen, men pumps it is. Og hvorfor ikke vælge nogle pumps med bling-bling nu man er i gang? Jeg synes disse er perfekte og super frække til en tur i byen. Det er i hvert fald nogen man ligger mærke til og som jeg er ret sikker på nok skal skabe noget opmærksomhed.

Jeg kan ikke selv gå med pumps med tynde høje hæle, men damn de er fede. Jeg er tvunget til at have støvletter på med max hæl på 5 cm og gerne bred så jeg ikke skal brække benene på at gå i dem. (Mine ankler har det ikke så godt så der skal lidt støtte til hvis jeg skal gå med hæl) Eller også er jeg så kedelig at det ender med at blive nogle sneakers der er behagelige at have på hele aftenen. Boring I know, men sådan er det. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)