Har aldrig rigtig kunne lide ballerinaer, men.....

Jeg har aldrig rigtig kunne forstå hvordan folk kunne gå i ballerinaer. Både fordi de er så små men også fordi de oftest slet ikke dækker tæerne. Derfor har jeg altid holdt mig langt væk fra at købe dem - for det er altså IKKE kønt når man kan se tæerne! Men efter jeg fandt et par som faktisk dækkede og hvor jeg kunne passe dem med min brede fod så købte jeg dem. Jeg bruger dem til indendørsbrug fordi de er hvide og slet ikke egner sig til brug udendørs. Der ville nogle sorte klare sig bedre.

Fordi jeg aldrig har været med på ballerina-moden så har jeg jo holdt mig til sandaler og sneakers (tilgængelige her). Men jeg må da indrømme at nogle ballerinaer virkelig er søde. De kan fås i mange forskellige farver og med forskellige detaljer. Det kunne jeg godt savne ved sandaler (tilgængelige her), men så må man jo beslutte sig for om man vil blotte sine tæer eller om man vil have nogle sko som faktisk ser ud som om de passer en. (:

Hvordan er jeres forhold til ballerinaer? Go eller no-go?

8 kommentarer:

 1. Go! Jeg elsker ballerinaer, fordi de er så feminine, og så fordi jeg nok også har en tattoo på min fod - og er den eneste måde jeg kan vise den frem på, hæhæ ;-).. Men jeg elsker dem, og ejer så mange par! :-) Ser frem til jeg kan gå med dem igen, og skal af med alt vinterfodtøjet!

  SvarSlet
 2. Jeg har det også med ballerinaer, især fordi jeg føler de fleste strammer eller ikke sidder ordentlig. Men det er lykkedes mig at finde to par nu, som passer perfekt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også svært ved at finde nogen der er behagelige. Misunder folk med smalle fødder.

   Slet
 3. Jeg vil sige delvist GO!

  - Hvis det er et par man kan gå i, en hel dag uden at få ømme fødder o.s.v (Der er desværre Ballerinaer som er noget så flotte, men de er forfærdelige at have på/gå i, og det er ikke altid man kan mærke det, selvom man har prøvet dem først inden man købte dem. Og det er møg surt at finde ud af når man er kommet hjem!!) - Jeg har en smal lille fod, og jeg kan "Sjovt nok" mærke med det samme hvis det fodtøj jeg har haft på ikke har passet perfekt

  Men bort set fra det så elsker jeg at gå i sådan nogen, gør det ofte om sommeren da de er nemme lige at hoppe i :) og har da efterhånden også et par stykker. Kan forresten godt lide de modeller du har vist (Thumbs Up):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville ønske jeg havde lidt smallere fødder da mine er ret brede. Det giver også problemer. /:
   Jamen tak da. :P

   Slet
 4. For det meste er det Go ! :-)

  Vil lige høre dig hvordan du har lavet den der collage med billederne? Har set du har lavet sådan en før nemlig, og det ser super godt ud! :-)

  http://ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)