Ikke den start på året som jeg havde håbet /:

Aftenen startede super hyggeligt da det kun var dem fra skolen og jeg. Vi fik grint en del, drukket, spillet drukspil og hørt en masse musik. Men da der pludselig kom flere, så kom der kun flere og flere uvelkomne mennesker og det endte galt.

Trods alkoholen i blodet, holdt jeg fatningen og bad problemet forsvinde ud af mit hjem da de ikke var/er velkommen og det udløste en krig. Fik smadret ting og jeg måtte ende med at kontakte politiet. Hvorfor kan folk ikke bare fatte at "nej" betyder "nej"? Fik de sidste smidt ud omkring kl 8 i morges og fik ryddet til side så jeg kunne komme i seng godt rystet af hele situationen.
Kunne dog ikke sove ret længe (3 timer har jeg fået ialt) og tømmermændende har ikke meldt deres ankomst endnu. Er stadig bagstiv. Virkelig træls. Min krop kan virkelig ikke klare de drukture længere. :P

Men nu er politiet underrettet og jeg skal ringe til dem lige så snart problemerne dukker op igen så ville de komme så hurtigt som muligt. Så lad os håbe at det ikke kommer så vidt.

Billederne fra i går (den hyggelige del af den) kommer nok en gang i aften eller i morgen. Kræver lige at jeg har hoved til det. Men I får lige dem jeg fik taget med telefonen inden gæsterne ankom.

Håber I andre havde en mere heldig aften og start på det nye år. 13 er bare ikke mit tal og det bliver det aldrig. Og slet ikke til sommer. *Suk* Dette år skal virkelig bare overstås. En skam der er så længe til 2014. /:

Vil fortsætte med mit "The Secret Circle"-gensyn.

6 kommentarer:

 1. Haha fuck hvor har du godt af det! ;-D

  SvarSlet
 2. Noget af en latterlig og barnlig kommentar og så tør du ikke engang vise hvem du er. Bræk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hans små ynkelige venner. :P Kan jeg kun grine af. De har virkelig ikke noget liv.

   Slet
 3. Føj nogle fjolser, har aldrig rigtig fatte dem som bare dukker op/braser ind til en fest, uden at være inviteret. Håber ikke de fik smadret noget vigtigt :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle af de sædvanlige udskud vi har i byen som drikker og tager stoffer. Altså dem som vi alle gerne vil af med hvis vi kunne. (: Men nej det var ikke noget vigtigt, men det er bare utroligt at de skal opføre sig som små børn når de ikke får deres vilje.

   Slet
 4. Øv øv for en kedelig start hader når sådan noget sker nogen folk kan bare ødelægge det for andre. Puster medvind i din retning

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)