Laksko - Jeg forstår det ikke

Jeg har aldrig kunnet forstå folks fascination af “laksko”. Jeg kan huske at jeg som helt lille selv havde et par, men det var ikke nogen som jeg brød mig ret meget om at have på. Det er nok fordi jeg var lidt en drengepige og når man så graver i mudder og kravler i træer så er laksko nok ikke lige det klogeste. Der vil nemlig ikke være nogen blank overflade ret længe. :P

Og derfor kan jeg stadig den dag i dag ikke se hvad der er ved dem som gør at folk bliver helt vilde og betaler i dyre domme for at få sig sådan et par sko. Om det så er støvler (her), pumps (her), sandaler (her) eller støvletter (her). Og så gør det det ikke bedre at støvlerne er de såkaldte "Moon Boots" som jeg virkelig bare ikke kan klare. Jeg forstår det virkelig ikke.
Disse 3 par er for mig at se virkelig ikke nogen jeg ville smide penge efter. Ikke engang 50øre. Men der er jo nogen derude som godt kan lide denne slags sko, og som måske nok bliver lidt fornærmet over det jeg skriver her, men…. Argh! Jeg forstår det altså ikke!

1 kommentar:

  1. Hvis det kun er på snuden så har jeg ikke så meget imod det, men hele skoen i lak er virkelig bare katastrofe for mig. :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)