Gummirøjsere kom til mig!

Jeg har ikke ejet et par gummistøvler siden jeg var en lille pige, og jeg savner nogle gange at have et par når det virkelig pisser ned udenfor. Men jeg kan ikke passe dem længere da de er for høje og smalle i skaftet, så hvis jeg endelig skal have mig et par så er det dem med meget lavt skaft.
Men det irriterer mig en smule da jeg synes gummistøvlerne fra “Hunter“ er virkelig fede. Jeg kunne dog aldrig drømme om at give så mange penge for et par støvler, men hold nu op hvor er de andre lækre. Især dem med lidt mønster. (: Det behøver jo ikke at være så kedeligt når det kommer til gummistøvler.

Men fordi jeg ikke kan bruge gummistøvler så er jeg nødsaget til at bruge sneakers som jeg så sprøjter med noget skospray der skulle gøre dem bare lidt vandafvisende, men det er ikke ret meget det virker. Så jeg ville ønske jeg kunne passe støvler, men min læg forhindrer mig i det.
Jeg brugte nogle støvletter sidste år som var beregnet til at gå med om vinteren med sne og vandpytter, men fordi det var noget læder af en art som ikke kunne holde tæt så var det lidt spild af penge. Så øv øv øv. Ville virkelig ønske jeg kunne finde nogle gummistøvler jeg kan passe. Er træt af at gå med sko som bliver gennemblødte på ingen tid.

1 kommentar:

  1. Hej Anne-Mette, du kan få Hunters gummistøvler med justerbart skaft, så der er plads til bredere lægge eller regnbukser for den sags skyld! :-)

    Og mht. prisen: du kan jo blot købe dem på Trendsales eller dba.dk - der sælges mange nye par med en god besparelse!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)