Cover fra Lux-Case.dk

Har fået den udsøgte ære at modtage et cover og en screen-protector til min mobil fra Lux-Case.dk, som også sponsorerer præmien i den GiveAway jeg har kørende pt. her på bloggen.
Coveret er et jeg har set flere steder på nettet, og flere gange har overvejet at købe da jeg synes det er ret så fint. Nu fik jeg så muligheden for at teste det, og jeg kan kun sige at jeg er positiv når det kommer til oplevelsen af fragt og kvalitet af coveret. Det er lige hvad jeg havde forventet af det. Hullerne i coveret passer som de skal. Dette oplever jeg tit at andre ikke gør. Enten er de totalt skæve og dækker for kameraet eller også er der dækket for lyden så man ikke får det optimale ud af højtalerne. Så jeg kan kun anbefale dem, og jeg synes da I skal starte med at deltage i min GiveAway og få chancen for at vinde det første cover der. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)