Massageolie fra Sinful.dk


Jeg kunne virkelig ikke sige nej til at prøve denne lækre massageolie. (: Mangler dog en der kan give mig massage så. :P Nogen friske? *Hahahaha*
Har dog været henne og prøve den på arme og lår. Førstehåndsindtrykket når man åbner flasken og kan dufte den var virkelig positiv. Dejlig frisk og sommeragtig duft. Når man så begynder at massere den ind i huden bliver duften kraftigere og huden bliver super blød. Dét er virkelig lækkert! Og så er den drøj i brug, så der er til rigtig mange gange i sådan en flaske. Det er ikke ligefrem noget man løber tør for sådan lige med det samme.

Jeg er i hvert fald super imponeret og jeg kunne sagtens finde på at anskaffe mig de sidste to duftvarianter man kan få den i. Så måske en dag er jeg heldig at få dem i min besiddelse. (: Hvis I skulle være interesseret så kan den købes her: Økologisk MassageolieEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)