New in - MUA-makeup


Endelig fik de mine brunpenne på lager, så jeg valgte at bestille lidt fra dem. Dog har det været utroligt længe undervejs, så var begyndt at tvivle på om jeg nogensinde ville modtage det. Men frem kom det. (: Så nu kan jeg ånde lettet op igen. Glæder mig til at prøve brynpenne samt læbestifterne. Er ret sikker på at de bliver brugt flittigt her til sommer. (:English version:
Finally they got my brow pens in stock, so I chose to order some from them. However, it has been an incredibly long shipping time, so I was beginning to doubt whether I would ever receive it. But finally it came. (: Looking forward to try the brow pens and lipstick. Is pretty sure that the lipsticks are going to be used extensively this summer. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)