Min Studenter Hat :D


Nu har jeg jo valgt ikke at få en studenterhue ved afslutningen af min HF, men for ikke at være den eneste der går rundt uden en form for hat, så har jeg lavet mig selv en, som jeg også lavede til min søster for nogle år siden, som I kan se HER.

Fremgangsmåden er den samme som i det indlæg jeg har henvist til. (: Min er der bare lige lidt mere bling-bling over. Den skal jo passe til mig. *Heheheheh*English version:
I have chosen not to get a graduation hat for my finished education, but for me not to be the only one who goes around without some sort of hat, I have made one myself, which I also made for my sister a few years ago, as you can see HERE.

The procedure is the same as in the post that I have referred to. (: Mine is just a little more bling-bling than my sister's were. It has to fit my personality. *Heheheheh*

8 kommentarer:

 1. Hvorfor har du valgt ikke at få en studenterhue? :) Jeg bliver student d. 24. juni og kunne ikke glæde mig mere end til at have en hue på mit hoved!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi jeg ikke har råd til at smide næsten 1000kr væk på en hue, samt at jeg har en HG-hue i forvejen som nu ligger og bliver støvet og er gemt væk i en skuffe. Så er det altså ikke pengene værd.

   Slet
 2. Nøj hvor fint og kreativt. Sikke en sød detalje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? (: Så kommer jeg ikke til at føle mig helt så meget udenfor når de andre har deres huer på. (:

   Slet
 3. Havde et år hvor jeg var sygemeldt så set bort fra det så tog jeg den på 4 år. Men hvis det år tælles med er det 5 år.

  SvarSlet
 4. Ej hvor sødt og personligt :D Virkelig god idé! Det er sindssygt at huer skal være så dyre, jeg gav også omkring 700 kr for min og var chokeret over prisen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de ved så sandelig godt hvordan de skal rippe fattige studerende.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)